HORECA – MODULAIRE KASSA SOFTWAREVergeet nooit meer een gast te bedienen met dè horeca kassa!

Door middel van de plattegrond precies zien welke tafel nodig van een nieuw drankje voorzien moet worden. Of toon de tafels in een overzichtelijke lijst. De plattegrond is volledig naar eigen wens in te delen, zowel in 2D als in 3D.


Gebruikersgemak van het hoogste niveau

Meteen de historie van een tafel overzichtelijk bij het opnemen van een nieuwe bestelling. Naam toevoegen, bon splitsen, bereidingswijzes en veranderen van gangen en dat allemaal op de plek waar u het verwacht.


Uw kasboek bijhouden was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk de lijst van Mplus Apps om te zien of uw boekhoudprogramma erbij staat. Financiële data uit Mpluskassa halen voor uw eigen boekhoudpakket? Dan kan dat door middel van onze API. Deze is goed gedocumenteerd zodat externe ontwikkelaars er vandaag nog mee aan de slag kunnen.


Iedereen zelf betalen? Geen probleem.

Doe een aanbetaling op een tafel, deel het bedrag door het aantal personen, splits een gedeelte van de bon naar een andere tafel of voeg juist twee tafels samen. In Mpluskassa gewoon standaard.


Probeer het 30 dagen gratis

Ga aan de slag met de demo van Mpluskassa!
U krijgt toegang tot alle functies en daarmee krijgt u direct een goede indruk van de eenvoud en werking van onze kassa software.

image001
Download De Demo