Over Jan Kassa

Wij leveren kassasystemen in heel Zeeland. In o.a. Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee, Domburg, Oostkapelle, Cadzand, Breskens, Sluiskil, Axel en Terneuzen hebben wij naar volle tevredenheid kassa’s geleverd. 

Sinds 1985

Staan altijd voor je klaar

Wij verlenen 200% service

Ons verhaal

Wij zijn specialist in kassasystemen en kasregisters. Sinds 1985.

Wij zijn een automatiseringsbedrijf met de roots in verkoop en reparatie van traditionele kasregisters.  

De oprichter, Jan Overeem besloot in 1985, na een 26 jarig dienstverband bij National Cash Register (NCR) zijn eigen bedrijf te starten omdat hij graag persoonlijke service wilde verlenen aan “zijn” opgebouwde klantenkring. De naam “Jan Kassa” is spontaan ontstaan en werd al gebruikt als bijnaam door de vele Zeeuwse klanten.

Vanwege de snelle groei treedt al snel een eerste werknemer en ook zoon Marc Overeem toe in het bedrijf. Om zo aan de groeiende vraag van elektronische kasregisters en persoonlijke service te kunnen voldoen. In 1993 verhuist het tot dan toe gevestigde bedrijf van de binnenstad in Middelburg naar een groter en beter geschikt bedrijfspand op het industrieterrein Vrijburg.

Kassa software en automatisering

Sinds 1993 is er een samenwerking tussen Jan Kassa en diverse softwarebedrijven voor de ontwikkeling van winkelmanagement software, horeca kassa software en apps.

Waar staan we nu

Vanaf de start van ons bedrijf is het altijd ons uitgangspunt gebleven om het kassasysteem zo aan te bieden dat het, na aankoop, zonder terugkerende kosten zijn werk zal blijven doen. Ook als je eventuele abonnementen op extra diensten stop zet.

Er is een stijgende vraag naar het kunnen beheren van de kassa via internet en het koppelen met online diensten en webwinkels. Daarom zijn er nu diverse CLOUD koppelingen bijgekomen zonder onze oorspronkelijke overtuiging uit het oog te verliezen; dat betekent dat jouw kassasysteem onafhankelijk altijd zijn werk zal blijven doen. Ook wanneer je besluit om een CLOUD abonnement te beëindigen.

Focus op huur

Door de snel veranderende markt kan de aangekochte computer hardware aan vervanging toe zijn voordat ze goed en wel is afgeschreven. Daarom bieden we nu naast koop ook de mogelijkheid voor huur aan.De kassa groeit dan als een dienst met je bedrijf mee. Hierbij is service en vervanging in de prijs meegenomen. Voor als er bijvoorbeeld een storing optreedt of wanneer er een software aanpassing moet worden gedaan.

Jaar ervaring

kassa-installaties

keer maatwerk afgeleverd

tevreden klanten

dit is wat wij doen

Verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie en  service

Huur een nieuw kassasysteem al vanaf 69,95 per maand

In plaats van een kassasysteem kopen kun je bij ons ook huren. Voor sommige ondernemers is kopen -om wat voor reden dan ook- geen oplossing.

Daarom kun je bij ons ook terecht voor het huren van een kassa. Voor een verrassend lage prijs per maand.

Koop een scherpgeprijsd kassasysteem

Op zoek naar een kassasysteem voor de horeca of winkel? Koppelen met pinapparaat, handheld of klantkaartlezer? Wij hebben het én meer.

Kies zelf uit slimme software functies waarmee je kosten bespaart en omzet verhoogt. Denk aan een werktijdregistratie, reserveringen of een loyaliteitsprogramma.

200% service is voor ons meer dan logisch

Onze focus ligt op de Zeeuwse markt. Zodat we echt service kunnen verlenen. Voor de volle 200% procent. Wij geloven in een persoonlijke relatie met jou als klant. We komen voor ondersteuning of advies dan ook graag bij je langs.

Wij bieden 365 dagen per jaar ondersteuning. Dat maakt ons uniek in de regio.

Maatwerk op locatie

Jouw kassasysteem wordt door ons compleet op maat naar wens voorgeprogrammeerd. Ook wordt de door jouw aangekochte randapparatuur op locatie aangesloten en getest. Bij de installatie verzorgen we een persoonlijke instructie voor jou en desgewenst ook voor je medewerkers.
"

Wij zochten bij de opstart van ons bedrijf naar een betrouwbare kassaleverancier met een hoog service-gehalte.

Na wat rondvraag en bellen kwamen we al snel uit bij Jan Kassa!

Korte lijnen, snelle gesprekken, snel op locatie en voor ons zit het hoofdkantoor op een paar kilometer afstand (Vlissingen).

Altijd bereikbaar, via teamviewer kunnen ze altijd meekijken in de kassa en je betaalt voor wat ze leveren/oplossen. Geen onzin-facturen. Denken altijd met je mee. Het is een fijn product om mee te werken en heeft veel mogelijkheden. In onze ogen een topper! 

Niek Damen
Eigenaar Zandpaviljoen Pier 7, Vlissingen

neem contact met ons op

Heb je een vraag? Wil je een voorstel van ons ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Bel ons

0118 460 064

Kantoor en showroom

Handelsweg 14, 4387 PC, Vlissingen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00 uur

E-mail

info@jankassa.nl

Telefoon

0118 460 064