Dat is wat Jan Kassa doet. Voor een scherpe prijs huur je bij dit Zeeuwse bedrijf een gloednieuw kassasysteem. Ze staan 365 dagen voor je klaar. Zodat jij je kan focussen op je restaurant. 

Service van het hoogste niveau

Jan Kassa is een begrip in Zeeland. Oprichter Jan Overeem begon 30 jaar geleden met zijn bedrijf. Inmiddels geniet Jan van het goede leven in Griekenland en staat zoon Marc aan het roer. Wat vader en zoon belangrijk vonden en nog stééds vinden is het ontzorgen van hun klanten. Door 365 dagen per jaar service te verlenen van het hoogste niveau. Door te innoveren. Mee te gaan met de tijd. Zodat klanten altijd de beste oplossing krijgen.

Passend bij elk budget

En dat geldt zeker voor het aanbieden van een compleet kassasysteem, op basis van huur. “Wij zien ons kassasysteem en toebehoren als een service”, vertelt eigenaar Marc. “Ons kassasysteem is een dienst die met jouw bedrijf meegroeit, passend bij elk budget. Wij noemen het automatiseren zonder een eigen investering.”

Het Vlissings bedrijf biedt een soepele contractvorm aan. Overeem: “Ook daarin denken wij mee met onze klant. Het moet voor beide partijen goed aanvoelen. Dus geen wurgcontract of iets dergelijks.”

Jan Kassa biedt het kassasysteem tijdelijk aan voor een nog scherpere prijs. Voor 69,95 per maand (normaal 79,95*) heb je al een gloednieuw kassasysteem in je restaurant staan. Voor meer informatie kun je terecht op jankassa.nl/horecabeursgoes2020

* Je betaalt dus per jaar 120,- minder, gedurende de gehele looptijd)

Horecabeurs Goes, Jan Kassa is er bij

Natuurlijk is Jan Kassa aanwezig op de Horecabeurs Goes, 9 en 10 maart 2020 in de Zeelandhallen in Goes.